EERSTE PLAATS COIFFURE AWARD

Zondagavond 12 september vond de 29e Coiffure Award plaats in Studio 21 in Hilversum. De Coiffure Award is hét kappersevenement van het jaar. 99 genomineerden streden om de “Oscars” in kappersland.

Award2021

Na meer dan 30 nominaties, een derde en een tweede plaats eindigde ze dit jaar met de welverdiende kroon op haar werk: Cindy won de befaamde Coiffure Award regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Daarnaast was ze in deze categorie ook nog genomineerd voor Hairdresser of the Year (de overall Award voor de ultieme winnaar).

 

Het juryrapport was duidelijk: “Mooie variatie in coupe, stijl en kleurgebruik, mooi uitgewerkt zonder dat het too much wordt. Ingetogen fantasie, duidelijke visie, back to basic en toch vernieuwend. Draagbaar, zeer elegante classy style. Vakwerk!

Het jaarlijkse gala zat er dit jaar helaas niet in, Gelukkig konden de verkiezingen wel gewoon doorgaan. De genomineerden werden met hun partner uitgenodigd in de studio en de uitreiking was via livestream te volgen. Op deze manier konden alle collega’s meegenieten van deze prachtige en memorabele avond.

 

De avond werd gepresenteerd door Rick Brandsteder. Naast de award van Cindy werden nog 12 andere Awards uitgereikt. Alle award-winnaars werden toegezongen door Karin Bloemen met een eigen geschreven lied speciaal voor alle kappers. Heel bijzonder!

 

Cindy is de drijvende kracht achter Hair2day Professionals: “Bij Hair2day gaat het om teamwerk en daar valt en staat alles mee. “Together everyoneachieves more”, vertelt Cindy Stoopen trots. “Mijn motto is sharing is caring, deel je kennis met elkaar, het zorgt voor verbinding. Je passie delen blijft oneindig leuk. Deze award is dan ook voor heel ons team.”

 

Bekijk de collecties van alle winnaars op coiffureaward.nl
Bekijk het artikel op de schakel: schakel-nu.nl