HET TEAM

Het team van Hair2day staat met kam en schaar in de aanslag om u van dienst te zijn. Er wordt continu gewerkt aan het beste resultaat onder de bezielende leiding van eigenaresse Cindy Stoopen. Wij geven u alle aandacht en zijn professioneel opgeleid. U voelt zich onmiddelijk op uw gemak.

Kijk bij ons in de spiegel en ervaar uw eigen schoonheid!

Cindy
Ik ben de drijvende kracht achter Hair2day professionals en vormgeefster in hart en nieren.  
Ik zie vaak in 1 oogopslag wat ik zou willen maken bij de persoon die ik voor me heb.  Dat kan ik niet aan of uit zetten dat is 24 uur per dag aanwezig. Zelfs als ik vrij ben.  Mijn motto is dat de klant een goed en passend advies krijgt over kleur en coupe. Daarnaast is het belangrijk voor mijn klant om te weten welke tools  en producten daar voor nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen zodat deze zijn of haar kapsel zelf ook goed kan onderhouden.

Ik prikkel de klant graag met veranderingen in de mogelijkheid van kleur en coupe. Ik denk daar van te voren al over na en zoek daar passende voorbeelden bij in de vorm van foto’s zodat de klant goed begrijpt wat ik bedoel. 

Daarnaast vind ik het ook leuk mee te doen aan wedstrijden zoals Coiffure Award en zit ik maandelijks bij een club haarkleur specialisten om ons vak up to date te houden.

Aanwezig op:
Ma: niet aanwezig
Di: 9-18u
Wo: niet aanwezig
Do: 9-12u en 18-21u
Vr: 9-18u
Za: 8.30-16u

Sander
Ik werk graag aan een totaal beeld. Hierbij versterken coupe, kleur en styling elkaar. Ik overleg met de klant wat ze graag wel en juist niet willen, om daaruit tot een mooi eindresultaat te komen. Ik stuur mijn klanten altijd naar huis met voldoende tips om het haar zelf zo gemakkelijk mogelijk in model te houden.  Hierdoor hebben zij elke dag happy hair!

Aanwezig op:
Ma: niet aanwezig
Di: 9-18u
Wo: 9-18u
Do: 9-21u
Vr: 9-18u
Za: 8.30-16u

Astrid
De eigenschappen die bij mij passen zijn spontaan, vrolijk en lekker vlot. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in het kappersvak. Door cursussen en shows te bezoeken zie ik nieuwe trends en technieken. Ik vind het leuk om deze meteen bij de klant uit te proberen, mits in goed overleg en daar toestemming voor is natuurlijk. Zelf verander ik ook regelmatig van kleur en coupe.

Aanwezig op:
Ma: 13-18u
Di: niet aanwezig
Wo: niet aanwezig
Do: 9-18u
Vr: 9-21u
Za: 8.30-16u

Dominique
Ik ben van origine schoonheidsspecialiste en nog een jonkie in het kappersvak. Bij mij kunt u terecht voor alle creatieve haar kleuringen maar ook het shapen van de wenkbrauwen en het ontharen van bovenlip of kaaklijn. Daarnaast vind ik het erg leuk om klanten te ontvangen en te verwennen. Naast bovenstaande  ben ik gastvrouw en planner. Ik kijk ernaar uit om bij Hair2day mijn carrière op te bouwen als haarstyliste.

Aanwezig op:
Ma: niet aanwezig
Di: 9-18u
Wo: niet aanwezig
Do: 9-18u
Vr: 9-18u
Za: 8.30-16u

Kelly                                                                                                                                                                                                       Ik hou van uitdagingen, en het leren van nieuwe technieken. Daarom volg ik met veel enthousiasme diverse trainingen. Het meedoen aan wedstrijden zie ik ook, als een van de grootste uitdagingen!. Mijn passie ligt dan ook echt in het kappersvak. Mooie creaties neerzetten, en mensen voorzien van een passende coupe/kleur waardoor ze met een goed gevoel de deur uit gaan.

Aanwezig op:
Ma: 13-18u
Di: niet aanwezig
Wo: 9-18u
Do: niet aanwezig
Vr: 9-18u
Za: 8.30-16u

Claudia
Ik vind het heerlijk mensen een passende look aan te meten e
n nog leuker ook klanten wegwijs te maken met hun eigen haar, zodat het altijd goed en verzorgd zal zitten. In het kort ben ik enthousiast, creatief en één grote kleuren explosie. Geen haarkleur is voor mij gek genoeg!

Aanwezig op:
Ma: niet aanwezig
Di: niet aanwezig
Wo: 9-18u
Do: niet aanwezig
Vr: 9-21u
Za: 8.30-16u