HET TEAM

Het team van Hair2day staat met kam en schaar in de aanslag om u van dienst te zijn. Er wordt continu gewerkt aan het beste resultaat onder de bezielende leiding van eigenaresse Cindy Stoopen. Wij geven u alle aandacht en zijn professioneel opgeleid. U voelt zich onmiddelijk op uw gemak.

Kijk bij ons in de spiegel en ervaar uw eigen schoonheid!

Cindy
Ik ben de drijvende kracht achter Hair2day professionals en vormgeefster in hart en nieren.  
Ik zie vaak in 1 oogopslag wat ik zou willen maken bij de persoon die ik voor me heb.  Dat kan ik niet aan of uit zetten dat is 24 uur per dag aanwezig. Zelfs als ik vrij ben.  Mijn motto is dat de klant een goed en passend advies krijgt over kleur en coupe. Daarnaast is het belangrijk voor mijn klant om te weten welke tools  en producten daar voor nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen zodat deze zijn of haar kapsel zelf ook goed kan onderhouden.

Ik prikkel de klant graag met veranderingen in de mogelijkheid van kleur en coupe. Ik denk daar van te voren al over na en zoek daar passende voorbeelden bij in de vorm van foto’s zodat de klant goed begrijpt wat ik bedoel. 

Daarnaast vind ik het ook leuk mee te doen aan wedstrijden zoals Coiffure Award en zit ik maandelijks bij een club haarkleur specialisten om ons vak up to date te houden.

Aanwezig op:
Di
Vr
Za

Astrid
De eigenschappen die bij mij passen zijn spontaan, vrolijk en lekker vlot. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in het kappersvak. Door cursussen en shows te bezoeken zie ik nieuwe trends en technieken. Ik vind het leuk om deze meteen bij de klant uit te proberen, mits in goed overleg en daar toestemming voor is natuurlijk. Zelf verander ik ook regelmatig van kleur en coupe.

Aanwezig op:
Do
Vr
Za

Kim
Op mijn 16e zette ik mijn eerste stap in het kappersvak. Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij Hair2Day terechtkwam, want wat een gezellige salon is dit! Wekelijks schaven we onze kennis en kunde bij tijdens trainingen, en momenteel specialiseer ik me tot barbier. Dat vind ik ook het allerleukste om te doen! Van donderdag t/m zaterdag vind je me in de salon.

Aanwezig op:
Do
Vr
Za

Lieke 
Vorig jaar heb ik mijn kappersdiploma gehaald en ik volg nog een extra cursus tot salonmanager! Ik vind het leuk om veel te leren en allerlei verschillende kapsels te creëren.

Aanwezig op:
Di
Wo
Vr
Za

Wietske
Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als allround haarstyliste. Hair2Day was, na 7,5 jaar in een kapsalon in Alphen te hebben gewerkt, een leuke nieuwe uitdaging. Mensen omschrijven mij als een enthousiaste, vrolijke en kleurrijke dame. Niet voor niets heb ik de color master class van Schwartzkopf succesvol afgerond.

 

                                                                                                                                                                                                     

Aanwezig op:
Wo
Do
Vr
Za

Romee
Ik ben een veelzijdige topstyliste, en heb twee Coiffure Awards op mijn naam staan. De klant van A tot Z begeleiden doe ik het liefst en ik krijg daar de meeste energie van. Door mijn ervaring bij salons als Avanti Kappers en De Gruyter heb ik mijzelf breed weten te ontwikkelen.

 

                                                                                                                                                                                                     

Aanwezig op:
Di
Wo
Do
Vr
Za